Trends & InspiratieNieuwsWoonkamer inspiratieEetkamer inspiratie 20 september 2024

Oktober Woonmaand: Creëer een warm en gezellig thuis

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

De herfst komt eraan en dat betekent dat Oktober Woonmaand weer van start gaat! Dit is het perfecte moment om je huis om te toveren tot een gezellige plek waar je de komende maanden heerlijk kunt ontspannen. Hier vind je alles over de nieuwste trends, handige tips en de speciale acties van Giga Meubel om je huis klaar te maken voor de donkere dagen.

Warmte en gezelligheid

Oktober Woonmaand draait helemaal om het creëren van een warme en knusse sfeer thuis. Met de dalende temperaturen en langere avonden willen we allemaal ons huis nog comfortabeler maken. Gelukkig heeft Giga Meubel alles wat je nodig hebt, zoals:

Interieur inspiratie voor een stijlvolle herfst

Ben je op zoek naar inspiratie om je huis een frisse look te geven deze oktober? Kijk dan naar de nieuwste trends die perfect passen bij het herfstseizoen. Een van de hits dit jaar is de Japandi stijl, een mix van Japanse en Scandinavische invloeden. Kenmerken zijn onder andere:

  • Minimalistische vormen
  • Natuurlijke materialen zoals hout en bamboe
  • Zachte, aardse kleuren
  • Functionele maar stijlvolle meubels

Bij Giga Meubel vind je allerlei items die perfect in deze stijl passen. Van natuurlijke eetkamerstoelen tot organische salontafels, ze hebben alles om jouw huis een Japandi make-over te geven.

Speciale acties tijdens Oktober Woonmaand

Oktober Woonmaand is hét moment om je interieur een upgrade te geven, en bij Giga Meubel wordt dat extra leuk met speciale aanbiedingen. Houd onze website en social media goed in de gaten voor de laatste deals. Daarnaast bieden we gratis verzending vanaf €100,-, zodat je gemakkelijk en voordelig je nieuwe meubels thuis kunt laten bezorgen.

Maak je huis winterklaar met Giga Meubel

Oktober Woonmaand is de perfecte kans om je huis klaar te maken voor het najaar. Wij staan klaar om je te helpen een warm en uitnodigend interieur te creëren waar je de komende maanden ontzettend van zult genieten.

Showroom in Soest

Of je nu een compleet nieuwe inrichting wilt of gewoon wat accenten wilt toevoegen, in onze 1200 m² grote showroom in Soest vind je vast wat je zoekt. Kom langs en laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment aan betaalbare luxe meubels, sfeervolle verlichting en comfortabele accessoires.

Maak van deze Oktober Woonmaand een bijzondere en transformeer je huis in een gezellig toevluchtsoord voor de koude maanden die komen gaan. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Giga Meubel en samen jouw droominterieur te realiseren!

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!