Trends & InspiratieNieuwsWoonkamer inspiratieEetkamer inspiratie 3 oktober 2024

Van huis naar thuis: een make-over met vtwonen en Giga Meubel

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

In de nieuwste aflevering van het populaire programma "Weer verliefd op je huis" neemt vtwonen de kijkers mee met vtwonen-stylist Kelly, die klaar staat om de karakteristieke Haarlemse woning uit 1900 een frisse en eigentijdse look te geven. 

Tim en Roxan, een koppel met twee jonge kinderen, worstelen met de inrichting van hun Haarlemse huisje uit 1900. Met Kelly haar creatieve ideeën weet ze de perfecte balans te vinden tussen Tim zijn voorkeur voor donker hout en luxe en Roxan haar liefde voor lichte romantische tinten. Daarnaast zochten ze naar praktische oplossingen voor meer opbergruimte.

Veelzijdigheid van de Vieve opbergbank 

In deze aflevering heeft Kelly gebruikgemaakt van onze veelzijdige opbergbank Vieve in de hal. De Vieve opbergbank, geïnspireerd door de populaire Japandi-stijl, biedt een harmonieuze mix van Japans minimalisme en Scandinavisch design. 

 

Het opbergbankje in de hal combineert de voorkeuren van een mix van donker hout voor een luxe uitstraling en lichtere accenten voor een zachte, romantische touch. Het ontwerp van het bankje is een mix van zachte en metalen elementen, waardoor het past in verschillende interieurstijlen. Met zijn compacte afmetingen is het ideaal voor kleinere ruimtes, zoals te zien is in de recente aflevering van "Weer verliefd op je huis".

Salontafel Squand ook bij Giga Meubel te vinden

Maar het houdt niet op bij de leuke opbergbank. Ook de Beige salontafel Squand is bij Giga Meubel te bestellen. De Squand salontafel, vervaardigd uit duurzaam aluminium, biedt een frisse uitstraling van de populaire Japandi-stijl. Met zijn strakke lijnen en neutrale beige kleur is dit meubelstuk geschikt voor diverse interieurstijlen, van minimalistisch tot bohemian chic.

 

Waarom deze salontafel jouw nieuwe favoriet wordt:

  • Gemaakt van duurzaam aluminium, licht én roestbestendig
  • Vierkante vorm (60x60 cm) die past in elke ruimte
  • Neutrale beige kleur die moeiteloos mixt met je bestaande meubels 
  • Hoogte van 41 cm, ideaal voor dagelijks gebruik

De perfecte eettafel voor een gezellige avond

Voor de eetkamer koos Kelly voor een tan gekleurde, organische tafel. Bij Giga Meubel hebben wij een echte look-a-like die precies dezelfde sfeer aan jouw eetkamer geeft. 

Of je nu houdt van een Scandinavische, industriële of meer klassieke stijl, de Jorre eettafel past zich moeiteloos aan jouw interieur aan. De warme bruine kleur combineert prachtig met verschillende stoelen en accessoires, waardoor je eindeloos kunt variëren met de look van je eetkamer.

 

De Jorre eettafel, met zijn opvallende ronde vorm en militair bruine afwerking, is ontworpen om karakter toe te voegen aan elke eetkamer. Met een diameter van 120 cm biedt de tafel comfortabel ruimte aan 2 tot 4 personen, waardoor hij ideaal is voor zowel intieme etentjes als gezellige samenkomsten met vrienden.

Upgrade jouw interieur met Giga Meubel.

Wil je ook je interieur upgraden? Bij Giga Meubel vind je een ruime selectie meubels die perfect passen bij jouw unieke stijl. Of je nu houdt van Tim's luxe donkere hout of Roxan's lichte romantische look, er is voor elk wat wils.

Laat je inspireren en begin vandaag nog met het vernieuwen van je interieur. Bezoek de Giga Meubel showroom of bestel direct online voor snelle levering. Maak van jouw huis een thuis waar je opnieuw verliefd op wordt!

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!