Lage salontafels

Een lage salontafel is de perfecte aanvulling voor je woonkamer. Of je nu op zoek bent naar een lage houten salontafel of een lage ronde salontafel, bij Giga Meubel vind je precies wat je zoekt. Onze collectie industriële meubelen biedt een breed scala aan opties die passen bij jouw stijl.

Lees meer

Resultaten Producten 121-144 van 483

per pagina

Resultaten Producten 121-144 van 483

per pagina

Materialen en stijlen van lage salontafels

Als het gaat om lage salontafels, is er een breed scala aan materialen en stijlen beschikbaar. Hout is een populaire keuze vanwege zijn warmte en natuurlijke uitstraling. Een lage houten salontafel past perfect in zowel moderne als meer traditionele interieurs. Voor een industriële look kun je kiezen voor een combinatie van hout en metaal, wat een robuuste en karaktervolle uitstraling geeft.

Glas is een ander veelgebruikt materiaal voor salontafels. Een glazen tafelblad creëert een lichte, luchtige sfeer en kan een kleine ruimte optisch groter doen lijken. Voor een elegante touch kun je kiezen voor een lage ronde salontafel. De zachte, vloeiende lijnen van een ronde tafel voegen een gevoel van harmonie toe aan je interieur en zijn ideaal voor kleinere ruimtes of kamers met veel hoekige meubels.

De perfecte maat kiezen voor je lage salontafel

Het kiezen van de juiste maat voor je lage salontafel is cruciaal voor een evenwichtige inrichting van je woonkamer. Als algemene regel geldt dat de hoogte van je salontafel ongeveer gelijk moet zijn aan de zithoogte van je bank of iets lager. Dit zorgt voor een comfortabele gebruikservaring en een visueel aantrekkelijk geheel.

Wat betreft de lengte en breedte, hangt veel af van de grootte van je zithoek. Een vuistregel is dat je salontafel ongeveer twee derde van de lengte van je bank zou moeten zijn. Zorg ook voor voldoende loopruimte rondom de tafel - minimaal 45 cm tussen de tafel en andere meubels wordt aanbevolen. Voor kleinere ruimtes of als je flexibiliteit wilt, kun je ook kiezen voor een set van kleinere tafeltjes die je naar wens kunt verplaatsen.

Lage salontafel kopen bij Giga Meubel

Klaar om je woonkamer te upgraden met een prachtige lage salontafel? Bekijk onze collectie online of bezoek onze showroom voor persoonlijk advies. Onze meubels zijn eigen ontwerpen die verschillende stijlen combineren, van industrieel tot urban chique, zodat je altijd een uniek stuk kunt vinden. Met Giga Meubel haal je niet alleen een meubel in huis, maar een stuk design dat perfect past bij jouw levensstijl. Bestel nu en geniet morgen al van je nieuwe eyecatcher!

Kies je filter